Over ons

Phone2Go staat al jarenlang bekend als hét adres in de regio voor gsm reparaties, telefoonaccessoires en de aankoop/verkoop van zowel nieuwe als gebruikte smartphones. Onze ervaren monteurs en deskundige medewerkers zijn er om je de best mogelijke service te bieden, zes dagen per week.

Garantie op tevredenheid

Snelle, correcte service

Wij begrijpen hoe belangrijk je gsm voor je is en streven ernaar om je toestel altijd meteen te herstellen, terwijl je even wacht. Dankzij ons ruime assortiment van meer dan 3000 verschillende gsm-onderdelen op voorraad, kunnen we je zeer snel en efficiënt helpen. Ons motto is niet voor niets: “Vandaag gebracht, vandaag gemaakt.”

Bij Phone2Go werken we uitsluitend met originele of hoogwaardige A1 kwaliteit onderdelen. Bovendien voeren we onze reparaties uit volgens de richtlijnen van de fabrikant. Om je tevredenheid te garanderen, bieden we een ruime, schriftelijke garantie op alle door onze ervaren monteurs uitgevoerde gsm reparaties.

0

+

Jaar ervaring
Refurbished gsm inspecteren en herstellen
technieker repareert een tablet
Echt vakmanschap

Brede expertise

Onze expertise omvat de reparatie van alle merken gsm’s en smartphones, waaronder Apple (iPhone), Samsung, OnePlus, Nokia, Huawei, Sony, HTC en nog veel meer. Ook voor de aankoop of verkoop van een gsm of smartphone kan je bij ons terecht. We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen en interessante acties in onze winkel.

Naast gsm reparaties en aankoop/verkoop van toestellen, bieden we een uitgebreid assortiment aan telefoonaccessoires zoals hoesjes, screen protectors, opladers, docking stations en oortjes voor alle merken en types gsm’s.

Breng een bezoek aan onze winkel en ervaar zelf waarom Phone2Go al jaren het vertrouwde adres is voor al je gsm-behoeften. Ons deskundige team staat klaar om je met een glimlach te helpen!

Reparatie nodig voor jouw elektronica? Kies voor Phone2GO, dé betrouwbare reparatieservice!

Wij helpen je graag verder.